MENÜ

Annak érdekében, hogy az edzés hatékony és örömforrás legyen, kérlek, tartsd be az alábbi egyszerű szabályokat!

Együttműködésed köszönöm.

 

Csoportos órák

 1. A csoportos óra, ahogy ez a nevéből is következik, több ember egyidejű edzését szolgálja. Éppen ezért tiszteljük meg egymást azzal, hogy úgy eddzünk, hogy más is élvezni tudja a saját gyakorlását! Ennek érdekében:
 2. Jelentkezz be az órára! Aki adott helyszínen mindig ott van, legyen kedves azt jelezni, ha nem jön. Ez több okból is fontos. Egyrészt, mert a Pilates kiscsoportos óra, egy bizonyos létszám felett egyszerűen nem tudok kellően odafigyelni mindenkire, másrészt, hogy elegendő eszköz álljon rendelkezésre, és végül, mert az adott csoport aktuális állapotának, tudásának ismeretében tervezem meg az egyes edzéseket.
 3. Érkezz időben! Az edzés elejétől a végéig fel van építve, a gyakorlatok szisztematikusan követik egymást, nem jó, sőt sérülésveszélyes a harmadik/ötödik/nyolcadik gyakorlatnál bekapcsolódni. Ráadásul a későn jövő a többiek gyakorlását is megzavarja.
 4. Kapcsold ki vagy némítsd le a mobiltelefonodat! Nyilván lehetnek szélsőséges helyzetek, ha ilyen áll fenn, kérlek, jelezd már az óra elején. Sem a hosszan csörgő, sem a terem sarkában halkan felvett telefont nem tolerálom – zavarja a többieket!
 5. Ha bérletet vásárolsz, használd fel lejárati időn belül – tovább sajnos nem tudom elfogadni. Természetesen itt is igaz, hogy lehetnek különleges esetek (családi események, hosszú betegség), ezeket azonban minden esetben beszéljük meg!
 6. Ha nem tudod otthon hagyni a gyerekedet, és már nagyon szeretnél edzeni jönni, elhozhatod magaddal. Kérlek, vedd figyelembe, hogy a saját gyerekedet te ismered a legjobban – ha tudod, hogy képtelen ötven percet csendesen eltölteni, inkább ne gyertek, majd pótolod máskor a mozgást! Ha úgy gondolod, hogy nem lesz probléma, kérlek, jelezd előre, ha jön veled.
 7. Ne legyenek fenntartásaid, frusztrációid! Mindenki volt kezdő, a csoport nagyon befogadó, az edzésen pedig úgyis mindenki a saját gyakorlásával van elfoglalva. Mindenkinek más jelent kihívást, de neked úgyis magadhoz képest kell egyre jobbnak lenned!

 

Személyi edzések

 1. A személyi edzés minden esetben előzetes bejelentkezéssel zajlik. Ha közbejön valami, kérlek jelezd, legalább 12 órával az edzés megkezdése előtt! Ha nem teszed, az óra megtartottnak minősül, és a bérletből levonásra kerül.
 2. Érkezz időben! Ha túl korán jössz, előfordulhat, hogy még az előző vendéggel vagyok elfoglalva, ha késel, a saját edzésidődet kurtítod meg.
 3. Nyugodtan használhatod a mobilodat - engem nem zavar, bár az edzés értékéből jelentősen levon, ráadásul szintén a saját edzésidőd terhére történik.
 4. A vásárolt bérletet használd fel érvényességi időn belül – ellenkező esetben a fel nem használt alkalmak elvesznek! Csak rendkívüli esetben hosszabbítok érvényességi időt, ezért vásárláskor győződj meg róla, hogy ki tudod-e használni valamennyi alkalmat a lejárat előtt!
 5. Elhozhatod a gyereked, ha nem tudod megoldani az elhelyezését az edzés idejére. Nem optimális, és a hely is elég kicsi, de megoldjuk.

 

Asztali nézet