MENÜ

Kedves Érdeklődő!

 

Ha szeretnél többet megtudni a Pilatesről, iratkozz fel hírlevelemre - ezt a bal oldali oszlopban megteheted.

Leveleimből a Pilates történetével éppúgy megismerkedsz majd, mint az aktuális trendekkel, irányzatokkal, olvashatsz napi hírekről, információkról, de persze minden más, egészséggel, mozgással kapcsolatos téma terítékre kerülhet. Javaslataidat, kérdéseidet is várom!

 

VikiPilates gyűrűvel

 

 

 

 

 

Adatkezelési tájékoztató

www.vikipilates.hu

Érvényes: 2018.05.25-től

 

Alapadatok:

 A honlap üzemeltetője: Kádár Viktória e.v. (2310 Szigetszentmiklós, Hangszóró utca 4/b.)

Az adatkezelést Kádár Viktória e.v. végzi.

 

Az üzemeltető az alábbi lehetőségeket nyújtja a honlap látogatóinak: 

Kapcsolattartás, információk adása az érdeklődő felé

Kádár Viktória e.v. a következő adatfeldolgozó alvállalkozókat veszi igénybe:

1) Vilmányi Gergő e.v. (3980 Sátoraljaújhely, Hársfa utca 1.)

Cégnév: Vilmányi Gergő e.v.
Szolgáltatás: tárhelyszolgáltatás
Adószám: 76656352-1-25
Nyilvántartási szám: 16547319

2.) MediaCenter Hungary Kft. (6000 Kecskemét, Sosztakovics u. 3. II/6)

Cégnév:  MediaCenter Hungary Kft
Szolgáltatás: domainnév
Adószám: 13922546-2-03

Kapcsolattartás, információk adása az érdeklődő felé (hírlevél)

Az információk adása az érdeklődő felé az érdeklődő által kezdeményezett. Az érdeklődő a honlap erre a célra kialakított menüpontjában megadja keresztnevét és e-mail címét. Kifejezi önkéntes hozzájárulását a honlap üzemeltetője felé, hogy megadott személyes adatait kezelje. Így az adatkezelés jogalapja ez esetben az érdeklődő személyes hozzájárulása. A honlap üzemeltetője nem tehető felelőssé azért, ha valaki a nagykorúságát el nem érő személy regisztrál, mivel az érdeklődő életkorát nem áll módjában ellenőrizni.

A kapcsolattartás módja: Kádár Viktória e.v. előre nem definiált időközönként e-maileket küld az érdeklődő által választott témákban. Annak érdekében, hogy tevékenységét hosszú távon, magas szakmai színvonalon tudja folytatni, szolgáltatói és kereskedelmi tevékenységet is folytat. Érdeklődő az e-mailek kérésével elfogadja, hogy ezek az e-mailek tartalmazhatnak kereskedelmi ajánlatokat is. Az érdeklődő elfogadja, hogy Kádár Viktória e.v. alkalmanként olyan e-maileket is küldhet, melyek kizárólag kereskedelmi ajánlatokat tartalmaznak. Kádár Viktória e.v. nyilvántarthatja, hogy adott érdeklődő mely e-maileket nyitotta meg, mely témák után érdeklődött, ezzel is segítve a minél relevánsabb tartalmak küldését az érdeklődő felé.

Érdeklődő jogosult megismerni milyen adatokat tárol róla Kádár Viktória e.v., továbbá jogosult az adatok nem historikus részének megváltoztatására, érdeklődésének szüneteltetésére, az érdeklődés megszüntetésére, adatainak teljes körű törlésére.

Ezen jogainak gyakorlását az üzemeltető a honlapon feltüntetett valamennyi elérhetőségén kezdeményezheti. Érdeklődésének megszüntetését, szüneteltetését, illetve teljes adattörlést a vikipilates@gmail.com e-mailcímen, vagy a Kádár Viktória e.v., 2310 Szigetszentmiklós, Hangszóró utca 4/b. címre küldött levélben is gyakorolhatja.

Kádár Viktória e.v. fenntartja magának a jogot, hogy az általa konkurensnek tartott tevékenységeket végző személyeket és vállalkozásokat egyoldalúan kizárja az információk küldésének lehetőségéből. 

Különleges adatok kezelése

Kádár Viktória e.v. nem tárol különleges adatot az érdeklődőkről.

Bizonyos szolgáltatások igénybevétele során a vásárló fizikai képességei, egészségügyi állapota felmérésre kerülnek – részben állapotfelmérés, részben papíralapú kérdőív formájában. Ez minden esetben személyes konzultáció keretében történik, melyet követően 8 napon belül az állapotfelmérő lapok és kérdőívek megsemmisítésre kerülnek, azokról semmilyen formában másolat nem készül.

Az edzésprogramok megkezdése előtt a vendég nyilatkozatot tesz, e nyilatkozatban aktuális egészségi állapotát rögzíti, illetve tudomásul veszi a szolgáltatás igénybevételének általános feltételeit, valamint az adatkezelési tájékoztatót. Az így létrejött nyilatkozatok lefűzésre kerülnek, és Kádár Viktória e.v. telephelyén kerülnek megőrzésre 5 év időtartamban, amikor is megújításra kerülnek (amennyiben a vendég továbbra is igénybe veszi a szolgáltatást).

Kádár Viktória e.v. legjobb tudása szerint állítja össze a programokat, mindazonáltal felhívja az érdeklődők és vendégek figyelmét, hogy minden érdeklődő/vendég a saját kockázatára és felelősségére veszi igénybe a szolgáltatásokat, melyeket Kádár Viktória e.v. nyújt.

Kádár Viktória e.v. kizár minden olyan jellegű felelősséget, mely sérüléshez, vagy más egészségügyi problémához vezet, továbbá javasolja, hogy mindenki, aki a mozgásprogramokban részt kíván venni, a gyakorlatok megkezdése előtt megfelelő orvosi vizsgálatokat és tanácsadást vegyen igénybe.

 

 

Asztali nézet