MENÜ

Néhány idézet vendégeim e-mailjeiből:

 

„Sohasem voltam vaskos alkat, de a mostani formám minden idők legalja. 4 hónap alatt híztam 8 kilót és nem értettem mitől, mivel eddig is rendszeresen futottam, súlyzóztam. Mégis eltűnt a vékony derekam, az izmos lában és a fenekem lassan kétszer olyan lett, mint volt, a narancsbőrről nem is beszélve... Összeomlottam. 42 évesen itt a világvége?

Aztán kiderült, pajzsmirigy alulműködésem van, a koleszterinem megugrott, az anyagcsere működésem szinte nulla. Mindig szerettem volna Pilates-ezni, mert tudtam, hogy a futás nem elég, de most már kifejezetten azt kerestem, képes-e megmozdítani a koleszterin szintet. Igen, képes. A mások által is tapasztalt előnyeit én is élvezem: erős hasizmok, centikben mérhető karcsúsodás, de örömmel mondhatom, hogy megindult a koleszterinszintem is vissza, az egészséges tartományba.

Szóval köszönöm.

És még annyit, hogy sok olyan hölgy is jön órára, aki ha meghallaná ezt a történetet, azt mondaná, neki sokkal súlyosabb egészségügyi problémái is vannak, mint nekem. De én csak azt látom, hogy bárki, aki képes változtatni az életén, hihetetlenül bátor és követendő példa.” (Ági, Szigetcsép)

 

"Pilates után az autó visszapillantó tükrét reggeli állásra kell állítani." (Irma, Csepel)

 

rövid gerincmasszázs nagylabdával

 

 

"Eddig nyolcszor voltam nálad órán, és hét centi ment le a derekamból. Nagyon látványos a változás, mindenki észreveszi. Folytatom tovább, kíváncsian várom a további fejlődést." (Edit, Szigetszentmiklós)

 

„Köszönöm a sok élményt és  a „mélyizmot", amit kaptam tőled.” (Ági, Csepel)

 

"Gyakran megkérdezik tőlem, mi is az a Pilates. Azt szoktam mondani, próbáld ki, és már másnap érzed a hatását." (Zizi, Csepel)

 

"Fájt a derekam. Hihetetlen, de már a gyakorlás közben éreztem, hogy javul, a végére pedig teljesen elmúlt a fájdalom." (M.S., Lakihegy)

 

gyakorlat a nagylabdán

 

"Hosszú évek óta végzett ülőmunka (és mondjuk ki: a lustaság) eredményeképp a derék- és hátfájás mindennapos dolog volt nálam. Amikor jött a JEL egy szórólap formájában, amely PONT hozzám szólt -én még szórólapnak nem örültem ennyire!-, és elkezdtem nagyon lelkesen látogatni Viki óráit. Az eredmény meg is lett: nem fájt többé a derekam, mozgékonyabb lettem, az állóképességem is javult, meg úgy egyáltalán a közérzetem is sokkal jobb lett. Sajnos mostanában nem tudtam menni az órákra, mert mindig közbejött valami, de a derekam rendszeresen emlékeztet, hogy más épp ideje visszatérni." (Hajni, Halásztelek)

 

criss cross

 

"Őszintén örülök, hogy ilyen sikered van, és az órák is szaporodtak. Nagyon jó oktató vagy." (Ági, Halásztelek)

 

"A nyolcéves lányom a szomszédoknak dicsekszik, hogy Pilates-re jár." (Móni, Halásztelek)

 

vállhíd nagylabdával

 

"Nyáron a városnézéseket végiggyalogolva, gyakran emlegettelek: ha nem járnék Hozzád fél éve, nem bírtam volna." (K.E., Csepel)

 

"Kiváló lett a fizikai felmérőm, és ez a Te érdemed is, köszönöm!" (S.M., Halásztelek)

 

1 láb körök Pilates gyűrűvel

 

"Egy év szülési szabadság után visszajött a gyógytornászom, és nagyon megdicsért. Kérdezte, mit csináltam, mert nagyon látszik a hatása. Azt mondta, mindenképp folytassam." (Csilla, Budapest)

 

nyitott lábú hinta nagylabdával

 

"A férjem szereti, ha otthon vagyok, de Pilates-órára Ő küld: azt mondja, látja rajtam, mennyire jót tesz a lelkemnek is. Ja, és már Pilates-állásban mosogatok." (Zsuzsi, Csepel)

 

lábkörök

 

"Amikor fájni kezd a hasam a menstruáció első napján, a Tőled tanult hassorozatot megcsinálom, és szinte azonnal elmúlik a fájdalom. Gyógyszer nélkül." (Viki, Szigetszentmiklós)

 

"Minden évben azzal a kezdjük a síelést, hogy egy síoktatónál átvesszük az alapokat. Idén azt mondta, jobb fizikai állapotban vagyok, mint tavaly voltam. Ez a Pilates!" (Z.I., Csepel)

 

passzé

 

 

Kedves Vendégeim!

Ha szívesen megosztanátok saját Pilates-es tapasztalataitokat egymással és az érdeklődőkkel, kérlek, juttassátok el nekem e-mailben, hogy tovább népszerűsíthessük ezt a rendkívül hatékony mozgásrendszert!

 

erősítés belső combra

 

Asztali nézet